Sådan bager du Meyers lækre cookies med chokolade
De her cookies er uforskammet gode, især hvis de spises friskbagte og lune og skylles ned med et barnligt glas mælk.
Total:25 minutter
Ingredienser
- Opskriften indeholder sponsorerede links
- 10 stk.
- 1 stang vanilje
- 125 g blødt smør
- 200 g brun farin
- 1 æg
- 225 g mel
- 5 g natron
- 5 g salt
- 100 g hakket mørk chokolade
- ► Det er nemt og hurtigt at lave cookies på en røremaskine. Se det store udvalg af røremaskiner hos KitchenOne
Sådan gør du:
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør, brun farin og vaniljekorn i en skål, rør det godt sammen, og rør så ægget i.
- Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.
- Rul dejen ud til en pølse påcirka 15 cm, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet.
- Tag dejen ud, når den er gennemkold, og skær den i 10 skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir – hold god afstand, da småkagerne flyder en del ud under bagningen.
- Bag småkagerne ved 180° i ca. 12–15 minutter. Afkøl dempå en bagerist med bagepapir.