Claus Meyers cookies med chokolade

Sådan bager du Meyers lækre cookies med chokolade

De her cookies er uforskammet gode, især hvis de spises friskbagte og lune og skylles ned med et barnligt glas mælk.

Total:25 minutter

Ingredienser

Sådan gør du:

  1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør, brun farin og vaniljekorn i en skål, rør det godt sammen, og rør så ægget i.
  2. Bland mel, natron og salt sammen i en skål, og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.
  3. Rul dejen ud til en pølse påcirka 15 cm, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet.
  4. Tag dejen ud, når den er gennemkold, og skær den i 10 skiver. Sæt dem på en bageplade med bagepapir – hold god afstand, da småkagerne flyder en del ud under bagningen.
  5. Bag småkagerne ved 180° i ca. 12–15 minutter. Afkøl dempå en bagerist med bagepapir.