I Meyers bageskole lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Du finder ud af, hvordan du bruger dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, hvad der sker undervejs med din dej og dit brød, vil du opdage, at du både får bedre resultater, og at det bliver sjovere at bage.
Få 5 opskrifter fra Meyers bageskole:
Bag om surdej
Meyers mørke rugbrød
Ølandshvedeboller
Ølandshvedepizza
Dalarhvedebrød med kerner
Rugbarer med fyld
HVEM: Claus Meyer er kok, foredragsholder, iværksætter og kogebogsforfatter.
OM BOGEN: I Meyers bageskole lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Du finder ud af, hvordan du bruger dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, hvad der sker undervejs med din dej og dit brød, vil du opdage, at du både får bedre resultater, og at det bliver sjovere at bage.
OM OPSKRIFTERNE: Bogen er bygget op omkring fire grunddeje, der danner basis for de fleste af opskrifterne. De fire deje forklares trin for trin, så du bliver fortrolig med bagningens forunderlige univers. I de illustrerede fejlfindingsafsnit får du hjælp, hvis dit brød ikke bliver helt, som du ønsker.
Claus Meyer, Meyers bageskole, Alle kan lære at bage, Lindhardt & Ringhof, 300 kr. Udkommer 31. oktob