Mørbradbøf med løg

Mørbradbøf med løg

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Stegetid: 12-15 min.
  • Kan fryses, men forringes
  • (4 personer)
  • 1 svinemørbrad, ca. 500 g
  • salt og peber
  • 1-2 løg
  • fedtstof til stegning

  1. Befri mørbraden for sener og hinder og skær den i 2-3 cm tykke bøffer.
  2. Dup dem tørre, krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i varmt fedtstof på begge sider på panden.
  3. Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, til de er netop gennemstegte.
  4. Læg bøfferne på et fad. Pil løg/ene og skær det/ dem i ringe.
  5. Steg løgene bløde i fedtstoffet på panden. Hæld de færdige løg over bøfferne og servér dem lune.