Mørbradbøffer med æbler og spidskål

Mørbradbøffer med æbler og spidskål

Nem og lækker hverdagsmad med mørbrad - her parrer vi mørbradbøfferne med æbler, spidskål og løg. Lækkert!

4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 spsk. olie
  • salt, peber
  • Desuden:
  • 2 æbler
  • 1 spidskål, ca. 400 g
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1-2 spsk. hakket rosmarin eller persille
  • 1 dl vand
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • 600 g kogte kartofler

Sådan laver du mørbradbøffer med æbler og spidskål

  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i 2 cm’s skiver, og tryk dem let ud med hånden.
  2. Brun mørbradbøfferne i olie på begge sider. Steg dem færdige et par min. på hver side.
  3. Skær æblerne i både med skrællen på. Snit kålen. Skær løget i skiver. Svits æbler og løg i olie, til de er gyldne.
  4. Tilsæt rosmarin og vand, og kog det sammen 3-4 min. Smag til med salt og peber. Server bøfferne med æbleblandingen.