Myntestænger med bulgursalat
Der er intet om sommeren som grillmad, her i form af myntestænger med bulgursalat.
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 1 pakke Crown of Cooking myntestænger, 400 g
- 2 dl bulgur
- 1 tsk salt
- 4 dl kogende vand
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- 200 g cocktailtomater
- 1 bæger Skovgaards tzatziki (fås bl.a. i Føtex)
- salt og peber
- Træk evt. myntestængerne på spyd og steg dem på en varm grill 15-20 min. Vend dem nogle gange undervejs.
- Rør bulgur sammen med salt og hæld kogende vand over. Lad det trække under låg min. 10 min. og lad det afkøle.
- Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend ibulguren.
- Tilsæt tomaterne skåret i mindre stykker og server til kødet sammen med tzatziki.