Myntestænger med bulgursalat

Myntestænger med bulgursalat

Der er intet om sommeren som grillmad, her i form af myntestænger med bulgursalat.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • 1 pakke Crown of Cooking myntestænger, 400 g
  • 2 dl bulgur
  • 1 tsk salt
  • 4 dl kogende vand
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g cocktailtomater
  • 1 bæger Skovgaards tzatziki (fås bl.a. i Føtex)
  • salt og peber

  1. Træk evt. myntestængerne på spyd og steg dem på en varm grill 15-20 min. Vend dem nogle gange undervejs.
  2. Rør bulgur sammen med salt og hæld kogende vand over. Lad det trække under låg min. 10 min. og lad det afkøle.
  3. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend ibulguren.
  4. Tilsæt tomaterne skåret i mindre stykker og server til kødet sammen med tzatziki.