Kokossuppe med grøn karry, kylling og grønt
Få lækker smagfuld og varmende suppe på kun 15 min. Vil du have en kødfri dag, kan du undlade kyllingen.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst
- ½ broccoli
- 2 porrer
- 1 spsk neutral olie
- 1 spsk grøn karrypasta
- 1 l hønsesuppe
- 1 dåse kokosmælk
- 3 stængler citrongræs
- 5 kaffir limeblade
- 150 g sugarsnap ærter
- 3 spsk Fish Sauce
- evt. salt
- frisk koriander
Sådan laver du kokossuppe
- 1. Skær kyllingen i strimler og del broccolien i buketter. Skær porren i 1 cm tykke skiver. Varm olien i en gryde og steg karrypastaen her i. Tilsæt hønsesuppe. Fjern de yderste blade af citrongræsset og bank rodenden i stykker med bagsiden af en stor kniv. Kom citrongræs og limeblade i suppen.
- 2. Kom kyllingen i suppen og lad den simre i 5 min. Tilsæt broccoli, porre, kokosmælk og Fish Sauce og varm det igennem i 2-3 minutter. Kom til sidst sugarsnap-ærter i og smag suppen til for salt. I Thailand bruger man Fish Sauce i stedet for salt, men du kan også bruge salt.
- 3. Servér suppen med korianderblade.