Opskrift på kokossuppe med grøn karry, kylling og grønt

Kokossuppe med grøn karry, kylling og grønt

Få lækker smagfuld og varmende suppe på kun 15 min. Vil du have en kødfri dag, kan du undlade kyllingen.

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • ½ broccoli
  • 2 porrer
  • 1 spsk neutral olie
  • 1 spsk grøn karrypasta
  • 1 l hønsesuppe
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 stængler citrongræs
  • 5 kaffir limeblade
  • 150 g sugarsnap ærter
  • 3 spsk Fish Sauce
  • evt. salt
  • frisk koriander

Sådan laver du kokossuppe

  1. 1. Skær kyllingen i strimler og del broccolien i buketter. Skær porren i 1 cm tykke skiver. Varm olien i en gryde og steg karrypastaen her i. Tilsæt hønsesuppe. Fjern de yderste blade af citrongræsset og bank rodenden i stykker med bagsiden af en stor kniv. Kom citrongræs og limeblade i suppen.
  2. 2. Kom kyllingen i suppen og lad den simre i 5 min. Tilsæt broccoli, porre, kokosmælk og Fish Sauce og varm det igennem i 2-3 minutter. Kom til sidst sugarsnap-ærter i og smag suppen til for salt. I Thailand bruger man Fish Sauce i stedet for salt, men du kan også bruge salt.
  3. 3. Servér suppen med korianderblade. 

Tip

Du kan sagtens bruge en frossen hønsesuppe til retten – bare si grøntsagerne fra suppen fra.