Opskrift på wok med pak choi

Nem wok med pak choi

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    45 %

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst i strimler
  • reven skal- og saft af 1 ubehandlet citron
  • 2 tsk honning
  • 2 spsk soyasauce
  • 2-3 fed finthakket hvidløg
  • 4 tsk majsmel.
  • 2 spsk majsolie
  • 300 g broccoli i buketter
  • 2 pak choi
  • 400 g jasminris.
  • 1 pakke nan.

Sådan gør du

  1. Sæt risene over og kog dem efter anvisningen.
  2. Skær kyllingekødet i strimler, kom det i en skål og vend det med citronskal- og saft, honning, soja, hvidløg og majsmel.
  3. Varm olien i en wok, tag kyllingekødet op (gem marinaden) og steg det under omrøring i 5 minutter.
  4. Bland broccolibuketterne ved, steg yderligere 2 minutter, før pak choien – skåret i halve eller kvarte – kommes ved sammen med marinaden og steges med de sidste minutter. Smag til med salt og peber, og servér med ris og lunt nanbrød.

Tip

I stedet for broccoli kan du bruges sukkerærter eller blomkål.