Nuddelsuppe med kylling
Nuddelsuppen er en dejlig vintervarmer med en fin smag af ingefær. Tilsæt evt. lidt frisk eller tørret chili.
2-3 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge-/stegetid: 15 min.
- 1 porre
- 1-2 gulerødder
- 125 g champignon
- 10 g frisk ingefær
- 1-2 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- ¾-1 liter kyllingesuppe
- 60-120 g æg- eller sobanudler
- 175 g kyllingekød (fra skrog og vinger)
- 1-2 spsk. lime- eller citronsaft
- salt og peber
- Drys:
- koriander (eller persille)
- Rens porren, og skær den i tynde skiver på skrå. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skræl ingefæren, og pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint.
- Steg porrerne bløde og blanke i en gryde med olie. Tilsæt gulerødder, champignon, ingefær og hvidløg, og steg under omrøring i 3-4 min.
- Tilsæt suppen, og giv det et opkog. Tilsæt nudler, og kog dem møre efter pakkens anvisning. Tilsæt kødet, og varm igennem i 1-2 min.
- Smag til med limesaft, salt og peber, og servér i dybe skåle med et drys koriander.