Nuddelsuppe med kylling

Nuddelsuppe med kylling

Nuddelsuppen er en dejlig vintervarmer med en fin smag af ingefær. Tilsæt evt. lidt frisk eller tørret chili.

2-3 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge-/stegetid: 15 min.
  • 1 porre
  • 1-2 gulerødder
  • 125 g champignon
  • 10 g frisk ingefær
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • ¾-1 liter kyllingesuppe
  • 60-120 g æg- eller sobanudler
  • 175 g kyllingekød (fra skrog og vinger)
  • 1-2 spsk. lime- eller citronsaft
  • salt og peber
  • Drys:
  • koriander (eller persille)

  1. Rens porren, og skær den i tynde skiver på skrå. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skræl ingefæren, og pil hvidløgsfeddene. Hak dem fint.
  2. Steg porrerne bløde og blanke i en gryde med olie. Tilsæt gulerødder, champignon, ingefær og hvidløg, og steg under omrøring i 3-4 min.
  3. Tilsæt suppen, og giv det et opkog. Tilsæt nudler, og kog dem møre efter pakkens anvisning. Tilsæt kødet, og varm igennem i 1-2 min.
  4. Smag til med limesaft, salt og peber, og servér i dybe skåle med et drys koriander.