Nudelsalat

Nudelsalat med chili & ingefærdressing

Den spicy salat passer rigtig godt til fjerkræ.

4

Ingredienser

  • 200 g nudler, f.eks. ægnudler
  • 3 dl bælgede edamamebønner
  • 4 stængler forårsløg, fintsnittet
  • 35 g saltede cashewnødder, grofthakkede
  • DRESSING:
  • 1 spsk neutral oliesaft fra 1 lime
  • 1 tsk stødt chili
  • 10 g frisk ingefær, fintrevet

Sådan gør du:

  1. Kog nudlerne efter anvisning på pakken, dræn dem og lad dem køle af. Bland nudlerne sammen med edamamebønner, forårsløg og cashewnødder. Rør ingredienser til dressingen godt sammen, smag den til, så dressingen er rimelig stærk, og vend den godt rundt i salaten.
  2. Energi pr. person: 360 kcal, fedt 30%, protein 18%, kulhydrat 52%