Nudelsuppe med fisk

Nudelsuppe med fisk

Nudelsuppe og fisk smager vidunderligt sammen. Denne opskrift indeholder desuden citrongræs og ingefær der giver retten et ekstra pift.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 10 min.
  • 300 g frisk eller frossen fisk uden ben
  • 3/4 l fiskebouillon
  • 1 chili (fintsnittet)
  • 1 fed hvidløg (fintsnittet)
  • 1 stk. citrongræs (fintsnittet)
  • 1 tsk ingefær (finthakket)
  • 75 g nudler
  • 100 g sukkerærter (fintsnittede)
  • 100 g cherrytomater (i halve)
  • 2 forårsløg (fintsnittede)
  • soja

  1. Giv bouillonen et opkog og tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Lad det koge 5 min. Tilsæt nudler og kog 2 min. mere.
  2. Skær fisken i mundrette stykker og læg dem i suppen sammen med sukkerærter og tomater. Giv det et opkog, tilsæt forårsløg og smag til med soja. Server straks.