-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Nudelsuppe med fisk
Nudelsuppe og fisk smager vidunderligt sammen. Denne opskrift indeholder desuden citrongræs og ingefær der giver retten et ekstra pift.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- 300 g frisk eller frossen fisk uden ben
- 3/4 l fiskebouillon
- 1 chili (fintsnittet)
- 1 fed hvidløg (fintsnittet)
- 1 stk. citrongræs (fintsnittet)
- 1 tsk ingefær (finthakket)
- 75 g nudler
- 100 g sukkerærter (fintsnittede)
- 100 g cherrytomater (i halve)
- 2 forårsløg (fintsnittede)
- soja
- Giv bouillonen et opkog og tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Lad det koge 5 min. Tilsæt nudler og kog 2 min. mere.
- Skær fisken i mundrette stykker og læg dem i suppen sammen med sukkerærter og tomater. Giv det et opkog, tilsæt forårsløg og smag til med soja. Server straks.