Nudelsuppe med fisk
Nudelsuppe og fisk smager vidunderligt sammen. Denne opskrift indeholder desuden citrongræs og ingefær der giver retten et ekstra pift.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- 300 g frisk eller frossen fisk uden ben
- 3/4 l fiskebouillon
- 1 chili (fintsnittet)
- 1 fed hvidløg (fintsnittet)
- 1 stk. citrongræs (fintsnittet)
- 1 tsk ingefær (finthakket)
- 75 g nudler
- 100 g sukkerærter (fintsnittede)
- 100 g cherrytomater (i halve)
- 2 forårsløg (fintsnittede)
- soja
- Giv bouillonen et opkog og tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Lad det koge 5 min. Tilsæt nudler og kog 2 min. mere.
- Skær fisken i mundrette stykker og læg dem i suppen sammen med sukkerærter og tomater. Giv det et opkog, tilsæt forårsløg og smag til med soja. Server straks.