Hawaii pizzasnegle med ananas og skinke
Lækre pizzasnegle med ananas og skinke - perfekte til madpakken eller picnickurven!
15 stk.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 dl lunkent vand
- 25 g gær
- 1 spsk. olivenolie
- 1 tsk. salt
- 3 dl grahamsmel
- ca. 430 g pizzamel
- Fyld:
- 1 1/2 dl tomatketchup
- 175 g skinke i strimler
- 4 afdryppede skiver ananas fra dåse
- 150 g reven mild 30+ ost, f.eks. Cantenaar eller en danbo
- 2 tsk. oregano
Sådan bager du pizzasnegle
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. i 1 timetildækket.
- Udrul dejen til en rektangel på 30 x 20 cm. Smør ketchup på. Fordel skinke og ananastern over. Drys med ost og oregano. Rul sammen til en roulade, og skær den i 2 cm tykke skiver.
- Læg sneglene på bagepapir, og bag dem ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.
5 fantastiske opskrifter på pizza & den perfekte pizzadej
-
Den bedste pizzadej
-
Pizza med kartofler, rygeost, timian og trøffelolie
-
Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost
-
Klassisk pizza med friske tomater, mozarella og basilikumolie
-
Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven
-
Sød pizza med mascarpone, ferskner, hindbær og hvid chokolade