Kalveschnitzel med salsa af melon og kapers
En ret hvor det søde og salte er i perfekt modspil.
4 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- 4 små porrer
- 4 skiver parmaskinke
- Melonsalsa:
- 200 g melon
- 2 spsk kapers
- ¼ bundt basilikum, grofthakket
- 2 spsk olivenolie
- salt
- sort peber.
- 500 g kalveschnitzler
- 1 spsk olivenolie
- Tilbehør:
- Kogte, nye kartofler
Sådan laver du kalveschnitzel
- Rens porrerne og flæk dem halvvejs på langs. Pak dem ind i parmaskinke og bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-15 min, indtil porrerne er møre og skinken sprød.
- Skær melonen i små tern, bland den med kapers, basilikum, olivenolie. Smag til med salt og peber.
- Krydder kødet godt med salt og peber og steg det af på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.
- Anret kødet med bagte porrer, melonsalsa og servér med nye kartofler.
- TIP Melonen kan fint skiftes ud med blomme, fersken eller æble.
- Prøv også stegt fisk med ingefær-broccoli