Kylling med bønnebroccolisalat

Kylling med bønnebroccolisalat

Lækker broccoli- og bønnesalat med kylling - her får du opskriften på en nem og lækker ret med kylling, bønner og broccoli.

Kylling med bønnebroccolisalat til 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst med
  • skindside
  • 1-2 tsk spanskrøget paprika
  • 1-2 tsk chiliflager efter smag
  • flaget havsalt
  • olie til stegning
  • Broccoli/bønnsalat:
  • 200 g grønne bønner
  • 250 g broccolibuketter
  • 250 g kogte kidneybeans
  • 1 groftsnittet rødløg
  • 1 udkernet, snittet chili
  • 2 tsk chiliolie
  • 200 g grovbrød

Sådan gør du:

  1. Gnid kyllingebrysterne med paprika, chiliflager og salt og steg dem 4-5 minutter på hver side. Blancher bønnerne i kogende, letsaltet vand 4 minutter, læg broccolibuketterne i og blancher yderligere 1 minut. Afdryp bønner og broccoli og vend dem med kidneybeans, rødløg, chili og chiliolie. Server kyllingen med salat og brød.