Kyllingespyd og blomkålstabouleh
Kyllingespyd og blomkålstabouleh smager af sommer og grillvejr.
1
Ingredienser
- 5 g østerssauce
- 1 tsk citronskal (øko)
- 1 tsk citronsaft
- ingefær
- 1-2 tsk sojasauce
- 220 g kyllingeinderfilet
- salt
- peber
- grillspyd
- Blomkålstabouleh:
- 100 g blomkål
- 50 g tomat
- 100 g agurk
- 1 lille håndfuld
- spinatblade
- 5 g olie
- 1 tsk citronsaft
- 1 spsk hakket persille
- 1 spsk hakket mynte
- salt
- peber
Sådan gør du:
- Rør en marinade af østerssauce, citronskal, lidt revet ingefær, sojasauce og citronsaft. Krydr med salt og peber. Læg fileterne i marinaden, og lad dem trække på køl i 30 minutter.
- Træk fileterne på spyd, og grill dem på alle sider, til de er møre. Skyl og riv blomkålen groft, eller kør den i en minihakker. Skyl og skær tomat og agurk i små tern. Fjern eventuelt kerner. Hak spinatblade fint.
- Rør en dressing af olie og citronsaft, og vend med blomkål, tomat, agurk, spinat, persille og mynte. Krydr med salt og peber.
- Servér kyllingespyddene med blomkålstabouleh.
- Kalorier 360
- Protein 50 g ~ 55 %
- Kulhydrat 9 g ~ 13 %
- Fedt 13 g ~ 32 %
- Kostfibre 4 g
PRØV OGSÅ: Løvstikkehummus