Lakridssmåkager
Cookies med tranebær og lakrids. Supernemme småkager - og et hit hos lakridselskere.
25
Ingredienser
- 15 stk. af din favorit LAKRIDS (vi anbefaler Johan Bülow no. 4)
- 200 g hvedemel
- 125 g smør
- 160 g rørsukker
- 1 æg
- ½ tsk. bagepulver
- 15-20 g Raw Liquorice Powder
- 70 g tørrede tranebær
Sådan laver du lakridssmåkager
- Skær eller klip lakridsstykkerne i små bidder. Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dejen godt igennem. Læg dejen på bagepapir og tril den til en lang rulle. Læg dejrullen i fryseren i ca. 30 min til den er hård. Skær rullen ud i 1 cm tykke skiver og tryk dem lidt fladere. Fordel småkagerne på en plade med bagepapir.
- Bag småkagerne i en 180 grader varm ovn på varmluft, i 8-10 min. (ellers lidt længere).
- Når småkagerne er færdigbagt, lægges de på en rist til afkøling.
- Se også opskrift på Hvid chokolademousse med bagte rabarber.