Laksesalsa opskrift

Laksesalsa med gin

Frisk og lækker forret med laks og gin. Du kan sagtens bruge den populære gin i meget og andet end drinks. F.eks. denne lækre forret med laks. Opskriften får du her:

Laksesalsa til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 500 g fersk laks uden skind
  • ½ dl olivenolie
  • ½ dl gin
  • 1 lime
  • 1 spsk. rosenpeber
  • 1 agurk
  • 3 stilke blegselleri
  • 1 bundt purløg 1 bundt dild

Sådan laver du laksesalsa med gin

  1. 1. Sørg for at laksen er helt frisk, og fortæl din fiskehandler, at laksen skal spises rå.
  2. 2. Skær laksen i små tern, og kom den i en skål. Hæld olivenolie over laksen, og bland godt.
  3. 3. Tilsæt gin og limesaft, og rør sammen.
  4. 4. Knus rosenpeber let i en morter, og rør sammen med laksen.
  5. 5. Skyl agurk og blegselleri, og skær dem i små tern. Hak purløg og dild. Bland de hakkede grøntsager og krydderurter sammen med laksen.
  6. 6. Sæt laksesalsaen koldt, til den skal bruges. Server surdejsknækbrød eller ristet rugbrød til.