Majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat
En ret med asiatiske undertoner fra tigerrejser, chili og koriander.
4
Total:55 minutter
Ingredienser
- 300 g majs, friske eller frosne (optøede)
- 1 fed hvidløg
- 1 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 æg
- 1 halv tsk chiliflager
- 8-10 tigerrejer uden skal, grofthakket
- salt
- sort peber
- 2 spsk vegetabilsk olie
- 1 halvt bundt koriander, grofthakket
- 1 rødløg, finthakket
- 1-2 spsk olivenolie
- 200 g cherrytomater på stilk
Sådan laver du majskager
- Start med at klippe tomaterne ud i fire buketter. Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i 12-15 min.
- Blend 200 g af majsene med hvidløg til en fin puré. Bland mel og bagepulver i, og blend det i sammen med æggene et ad gangen.
- Vend de sidste majs, rejer og chiliflager i, og krydr med salt og peber. Steg majskagerne af i olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.
- Bland koriander med rødløg og olivenolie.
- Anret de varme majskager med tomater og koriandersalat.
- Prøv også moules marinière med fennikel