Poussiner med spinat
Næringsindhold
- Energi pr. person:550 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:61 %
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 2 rensede poussiner à 400 g
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- 2 tsk honning
- 1 spsk balsamico
- rosmarin.
- Spinatsalat med bulgur, rosiner og nødder:
- 2 dl fuldkornsbulgur
- 2 dl kogende vand eller bouillon
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 250 g blommetomater i halve
- 50 g babyspinat
- 1 fintsnittet rødløg
- 1 dl rosiner – Sultanas
- 20 g hassel- eller valnøddekerner.
- 1 pakke fuldkornsnanbrød.
Sådan gør du
- Del poussinerne, skyl og dup dem tørre med køkkenrulle. Pensl dem med olie, gnid dem med salt, peber, honning og balsamico.
- Grill poussinerne over gode gløder, ca. 12 minutter på hver side.
- Kom bulguren i en skål, hæld kogende vand eller bouillon over og lad den trække, til den har opsuget væden.
- Rør grynene løse med en gaffel, smag til med salt og peber, samt knust hvidløg.
- Vend tomater, spinatblade, rødløg, rosiner og nødder i og servér salaten til de grillede poussiner.