Raw brownies med chokoglasur

Raw brownies med chokoglasur

Disse brownies skal ikke bages i ovnen, men derimod sættes på køl. Chokoladeglasuren smager skønt og kan sagtens bruges som glasur til andre kager.

16 stk. (Paleo)

Ingredienser

  • 100 g usaltede cashewnødder
  • 125 g mandler
  • 200 g kokosmel
  • 10 soltørrede dadler uden sten
  • 80 g raw kakaopulver
  • ¾ dl flydende rå honning
  • 1 nip salt
  • ca. ½ dl vand
  • Chokoladeglasur:
  • ½ dl flydende rå honning
  • 2 spsk kokosolie
  • 40-50 g raw kakaopulver

Sådan laver du raw brownies med chokoladeglasur

  1. Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor, og blend indtil massen er cremet og sammenhængende – tilsæt mere vand, hvis dejen er for tør. Hæld massen i en form med bagepapir, 20 x 20 cm, og pres bunden godt ned i formen.
  2. Blend alle ingredienserne til glasuren sammen, og smag den til. Fordel glasuren over bunden, og sæt kagen på køl i et par timer, inden den skæres ud i små firkanter.
  3. Opbevar kagen på køl – den holder sig god og frisk i 2-3 dage.
PRØV OGSÅ: Crème caramel