Raw brownies med chokoglasur
Disse brownies skal ikke bages i ovnen, men derimod sættes på køl. Chokoladeglasuren smager skønt og kan sagtens bruges som glasur til andre kager.
16 stk. (Paleo)
Ingredienser
- 100 g usaltede cashewnødder
- 125 g mandler
- 200 g kokosmel
- 10 soltørrede dadler uden sten
- 80 g raw kakaopulver
- ¾ dl flydende rå honning
- 1 nip salt
- ca. ½ dl vand
- Chokoladeglasur:
- ½ dl flydende rå honning
- 2 spsk kokosolie
- 40-50 g raw kakaopulver
Sådan laver du raw brownies med chokoladeglasur
- Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor, og blend indtil massen er cremet og sammenhængende – tilsæt mere vand, hvis dejen er for tør. Hæld massen i en form med bagepapir, 20 x 20 cm, og pres bunden godt ned i formen.
- Blend alle ingredienserne til glasuren sammen, og smag den til. Fordel glasuren over bunden, og sæt kagen på køl i et par timer, inden den skæres ud i små firkanter.
- Opbevar kagen på køl – den holder sig god og frisk i 2-3 dage.
PRØV OGSÅ: Crème caramel