Soft chokocookies
Lækre cookies med den helt rigtige bløde kerne og sprød kant. Denne portion giver ca. 30 cookies med chokoladestykker og saltede peanuts. Få opskriften på cookies her:
Ca. 30 cookies
Total:45 minutter
Ingredienser
- 225 g blødt smør
- 300 g sukker
- 100 g mørk farin
- 2 æg
- 2 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
- 300 g hvedemel
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. natron
- 75 g grofthakkede, ristede,
- saltede peanuts
- 150 g mørk chokolade, hakket i ca. ½ x ½ cm’s stk.
Sådan bager du cookies
- 1. Pisk smør, sukker og farin sammen i 3-4 min. Pisk æg og vaniljeekstrakt i. Bland hvedemel med salt, natron, peanuts og hakket chokolade, og rør det i sukkerblandingen.
- 2. Brug ca. 1½ spsk. dej pr. kage, og form kagerne til toppe på bageplader med
- bagepapir. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
- 3. Bag kagerne i ca. 15 min. på midterste ovnribbe ved 175 gr. (1 plade ad gangen).
- 4. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
SE OGSÅ: Cheesecake med saltkaramel
PRØV OGSÅ:Hindbærcupcakes