Tabbouleh

Vintertabbouleh med grønkål og granatæble

En super salat − smækfyldt med vitaminer & fibre.

4

Ingredienser

  • 2 dl fuldkornscouscous
  • 2 dl kogende grøntbouillon
  • 1 spsk olivenolie
  • 2-3 fed knuste hvidløg
  • reven skal af 1 ubehandlet citron
  • saft af ½ citron
  • salt, peberblanding
  • 1 udkernet, hakket agurk
  • 1 bdt. hakket persille
  • 3 dl hakket grønkål
  • 1-2 hakkede rødløg
  • kerner af 1 granatæble
  • 50 g ristede pinjekerner
  • 4 fuldkornspitaer

Sådan gør du:

  1. Kom couscoussen i en skål, hæld kogende bouillon over og lad blandingen trække, til al væden er opsuget, og rør så grynene løse med en gaffel.
  2. Smag til med olivenolie, hvidløg samt citronskal og -saft, salt og peberblanding.
  3. Rør alle de øvrige ingredienser i salaten og server den med lune fuldkornspitaer.