Vintertabbouleh med grønkål og granatæble
En super salat − smækfyldt med vitaminer & fibre.
4
Ingredienser
- 2 dl fuldkornscouscous
- 2 dl kogende grøntbouillon
- 1 spsk olivenolie
- 2-3 fed knuste hvidløg
- reven skal af 1 ubehandlet citron
- saft af ½ citron
- salt, peberblanding
- 1 udkernet, hakket agurk
- 1 bdt. hakket persille
- 3 dl hakket grønkål
- 1-2 hakkede rødløg
- kerner af 1 granatæble
- 50 g ristede pinjekerner
- 4 fuldkornspitaer
Sådan gør du:
- Kom couscoussen i en skål, hæld kogende bouillon over og lad blandingen trække, til al væden er opsuget, og rør så grynene løse med en gaffel.
- Smag til med olivenolie, hvidløg samt citronskal og -saft, salt og peberblanding.
- Rør alle de øvrige ingredienser i salaten og server den med lune fuldkornspitaer.