Opskrift på paneret mørbrad med ratatouille

Paneret mørbrad med ratatouille

4

Ingredienser

  • Ratatouille
  • 4 figner
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 2 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse tomatpasta
  • ½ dl olivenolie
  • 2 spsk friskhakket timian
  • frisk chili efter smag
  • salt og peber.
  • Mørbrad
  • 1 mørbrad
  • 1½ dl rasp
  • ½ dl revet parmesan
  • 1-2 kviste salvie
  • salt
  • 1 dl hvedemel
  • 2 æg.
  • Senneps-dressing
  • 6 spsk grovkornet sennep
  • olivenolie
  • honning

Sådan laver du mørbrad

  1. Skær grøntsagerne i tern og bland dem med krydderier og olivenolien i et fad. Dæk ratatouillen med et stykke sølvpapir og bag den i ovnen i en time ved 200°.
  2. Skær mørbraden ud i bøffer, der er ca. 4 cm høje. Brun dem på panden og kom dem derefter i ovnen i 12 min ved 200°. Forbered en blanding af rasp, parmesan, finthakket salvie og en knivspids salt. Pisk de 2 æg sammen i en dyb tallerken. Vend de varme mørbradbøffer i mel, dyb dem derefter i æggemassen og vend dem til sidst i rasp-blandingen. Steg mørbraden færdig i ovnen i 3-4 min.
  3. Lav til sidst den kolde sennepsdressing ved at piske olivenolie i senneppen lidt ad gangen til den bliver tyk. Smag til sidst til med honning.
  4. Servér de sprøde mørbradbøffer med kartoffelmos.