Paneret mørbrad med ratatouille
4
Ingredienser
- Ratatouille
- 4 figner
- 1 squash
- 1 aubergine
- 2 løg
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse tomatpasta
- ½ dl olivenolie
- 2 spsk friskhakket timian
- frisk chili efter smag
- salt og peber.
- Mørbrad
- 1 mørbrad
- 1½ dl rasp
- ½ dl revet parmesan
- 1-2 kviste salvie
- salt
- 1 dl hvedemel
- 2 æg.
- Senneps-dressing
- 6 spsk grovkornet sennep
- olivenolie
- honning
Sådan laver du mørbrad
- Skær grøntsagerne i tern og bland dem med krydderier og olivenolien i et fad. Dæk ratatouillen med et stykke sølvpapir og bag den i ovnen i en time ved 200°.
- Skær mørbraden ud i bøffer, der er ca. 4 cm høje. Brun dem på panden og kom dem derefter i ovnen i 12 min ved 200°. Forbered en blanding af rasp, parmesan, finthakket salvie og en knivspids salt. Pisk de 2 æg sammen i en dyb tallerken. Vend de varme mørbradbøffer i mel, dyb dem derefter i æggemassen og vend dem til sidst i rasp-blandingen. Steg mørbraden færdig i ovnen i 3-4 min.
- Lav til sidst den kolde sennepsdressing ved at piske olivenolie i senneppen lidt ad gangen til den bliver tyk. Smag til sidst til med honning.
- Servér de sprøde mørbradbøffer med kartoffelmos.