Vegetarisk pasta med "tomat-smørsauce" og burrata
Smør og tomat kan noget sammen. Prøv denne supersimple tomatsauce med ganske få ingredienser. Den smager simpelthen himmelsk.
4
Total:40 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 50 g smør
- 1 dåse flåede tomater
- 2 kviste basilikum + ekstra til servering
- salt og sort peber
- 250 g burrata
- 400 g pasta, her er brugt mandfredine – en riflet lang pasta
Sådan gør du:
- Hak hvidløget fint. Smelt smørret i en gryde, og kom hvidløg i. Steg det ved middel varme i et minut, og kom så tomater og basilikum i. Krydr med salt og peber, og lad saucen simre ved lav varme i 30 minutter.
- Mos tomaterne ud med en gaffel undervejs, og tag basilikummen op til sidst.
- Kog pastaen al dente i letsaltet vand, og gem 1 dl af pastavandet, inden pastaen sigtes.
- Vend pastaen sammen med tomatsaucen og det ekstra pastavand og servér toppet med burrata og lidt frisk basilikum.