Peberbøffer med senneps-persille-smør og kartoffelsalat

Peberbøffer med senneps-persille-smør og kartoffelsalat

Imponér din partner med en god peberbøf med lækkert hjemmerørt smør med sennep og persille og nye kartofler.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 40 min.
  • Grilltid: ca. 10 min.
  • Ingredienser:
  • 4 tournedoser
  • 2 spsk. olie
  • 2 tsk. sort knust peber
  • salt
  • Kartoffelsalat:
  • 1-1½ kg nye kartofler
  • 2-3 spsk. sorte oliven
  • 1 lille rødløg
  • Senneps-persille-smør:
  • 100 g smør
  • 1 spsk. grov sennep
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • Tilbehør:
  • frisk brøndkarse

  1. Pensl grillristen og derefter kødet med olie. Vend kødet i peber. Brun kødet ved høj varme på begge sider. Krydr med salt. Steg videre ved lavere temperatur i 3-4 min. på hver side (afhængigt af, om kødet skal være rødt, rosa eller gennemstegt).
  2. Kartoffelsalat:
  3. Kog skrubbede kartofler møre i 15-20 min. i letsaltet vand. Skær kartoflerne i både, og bland med oliven og finthakket rødløg.
  4. Senneps-persillesmør:
  5. Rør blødt smør med sennep, knust hvidløg og hakket persille. Tril til en rulle vha. smørrebrødspapir. Læg rullen i køleskab i ca. 30 min. Skær smørret i 4 skiver, og kom én på hver tournesdos. Servér med kartoffelsalat.