Pizza med løg, svampe, blåskimmelost og sorte oliven
En lidt anderledes efterårspizza med dyb smag.
Ingredienser
- 1 mellemstort løg, finthakket
- 1 stort fed hvidløg, finthakket
- 2-3 spsk olivenolie
- Ca 300 g blandede svampe skåret i fine stykker eller skiver
- salt og peber
- 1 spsk frisk timian, finthakket
- 3 spsk mascarpone
- Ca 150 g blåskimmelost
- 1 håndfuld sort smagfulde oliven
Sådan gør du:
- Svits løg og hvidløg på en varm pande med lidt olie, og tilsæt de hakkede svampe. Lad dem stege ved høj varme i ca 5 min., smag så til med salt og hakket timian.
- Rør mascarponen blød evt. med lidt væde, og fordel den ud over pizzabunden, så godt det kan lade sig gøre. Fordel de stegte svampe ud over og bag pizzaen i ca 10 min. Når du tager pizzaen ud, smuldrer du blåskimmelosten over og drysser med oliven. Dryp med lidt olivenolie og server.
- Få opskriften på den bedste pizzadej