Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost

Pizza med parmaskinke, rucola, aubergine og gedeost

En fyldig pizza med masser af smag.

Ingredienser

  • 1 stor aubergine
  • Ca 3 spsk groft salt
  • olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 spsk balsamico
  • 3-4 smagfulde mellemstore tomater, evt. blommetomater
  • Pynt
  • 150 g frisk gedeost
  • 6-8 skiver parmaskinke
  • 2 håndfulde frisk rucola
  • 3-4 spsk olivenolie blandet med et stort presset fed hvidløg

Sådan laver du pizza med parmaskinke og rucola:

  1. Skær auberginen i tynde skiver og læg dem under pres med groft salt imellem i ca 30 min. for at dræne dem for væde. Skyld saltet af aubergineskiverne og dup dem tørre, inden de steges i olivenolie. Blend flåede tomater med balsamico og smør et par spsk ud over pizzabunden, resten kan gemmes på køl i en lille uge eller fryses ned.
  2. Fordel aubergineskiverne over, derefter friske tomatskiver og bag ved høj varme i ca 10 min. Tag pizzaen ud og fordel den friske gedeost, skinken og rucolaen over, mens den er rygende varm. Dryp med hvidløgsolie og server!
  3. Få opskriften på den bedste pizzadej her