Pizzasnegle med græskarkerner og kylling

Pizzasnegle med græskarkerner og kylling

Pizzasnegle kan også laves med andet end det klassiske pizzafyld. Her får du dem med græskarkerner og kylling - og de smager fantastisk!

ca. 20 stk.

Pizzadej:

  • 25 g gær
  • 3¼ dl lunkent vand
  • ¾ tsk. salt
  • 200 g fuldkornsmel, f.eks. spelt- el. hvid fuldkornshvedemel
  • 300 g hvedemel, gerne pizzamel
  • 2 dl færdig pizzatomatsauce fra glas
  • 200 g kogt el. stegt kylling i små tern
  • 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
  • 150 g revet pizzaost
  • 2-4 tsk. tørret oregano
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 dl hakkede græskarkerner

Sådan gør du

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket ca. 1 time et lunt sted. Del dejen i 2. Rul dem hver ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
  3. Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano på. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver.
  4. Læg sneglene på bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og drys med græskarkerner.
  5. Bag pizzaerne ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.