Pizzasnegle med græskarkerner og kylling
Pizzasnegle kan også laves med andet end det klassiske pizzafyld. Her får du dem med græskarkerner og kylling - og de smager fantastisk!
ca. 20 stk.
Pizzadej:
- 25 g gær
- 3¼ dl lunkent vand
- ¾ tsk. salt
- 200 g fuldkornsmel, f.eks. spelt- el. hvid fuldkornshvedemel
- 300 g hvedemel, gerne pizzamel
- 2 dl færdig pizzatomatsauce fra glas
- 200 g kogt el. stegt kylling i små tern
- 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
- 150 g revet pizzaost
- 2-4 tsk. tørret oregano
- 1 sammenpisket æg
- 1 dl hakkede græskarkerner
Sådan gør du
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
- Lad den hæve tildækket ca. 1 time et lunt sted. Del dejen i 2. Rul dem hver ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
- Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano på. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver.
- Læg sneglene på bagepapir. Pensl med sammenpisket æg, og drys med græskarkerner.
- Bag pizzaerne ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.