Pizzasnegle med oliven og kylling

Pizzasnegle med oliven og kylling

(ca. 20 stk.)

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 1 portion tomatsauce
  • Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
  • 200 g kogt eller stegt kylling i små tern
  • 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
  • 150 g reven pizzamozzarellaost
  • 2-4 tsk. oregano
  • 1 spsk. olivenolie
  • evt. skiver af rødløg samt frisk
  • basilikum til pynt

  1. Del dejen i 2, og rul dem ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
  2. Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano over. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på bagepapir. Pensl med olivenolie. Bag pizzaerne ca. 20 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.