Pizzasnegle med oliven og kylling
(ca. 20 stk.)
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 1 portion tomatsauce
- Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
- 200 g kogt eller stegt kylling i små tern
- 2 dl sorte oliven skåret i mindre stykker
- 150 g reven pizzamozzarellaost
- 2-4 tsk. oregano
- 1 spsk. olivenolie
- evt. skiver af rødløg samt frisk
- basilikum til pynt
- Del dejen i 2, og rul dem ud i rektangler (15 x 20 cm). Fordel tomatsaucen over pizzabundene.
- Fordel kylling og oliven over. Drys ost og oregano over. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på bagepapir. Pensl med olivenolie. Bag pizzaerne ca. 20 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
De skønne opskrifter på pizza
-
Den bedste pizzadej
-
Grundopskrift på tomatsauce
-
Tapas-pizza
-
Superhurtig saml selv-pizza
-
Sensommerpizza med svampe
-
Pizza med spinat og chili
-
Pizza med skinke
-
Pizza med rødløg og blå ost
-
Pizza med oksekød og peberfrugt
-
Pizza med kikærter
-
Pizza med kartofler og parmaskinke
-
Pizza med kartoffel og rosmarin
-
Pizza med hvidløg og pesto
-
Pizza med hakket kød
-
Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
-
Pizza med bacon
-
Pizza med asparges
-
Pizza med tomat, basilikum og mozzarella
-
Kartoffelpizza
-
Kartoffelpizza med løg og oliven