Pølser & ketchup
En langt mindre fedende og sukkerfri version af grillklassikeren. Pølsehaps i svøb
Næringsindhold
- Energi pr. person:50 Kcal
4
Ingredienser
- 50 g gedeost 12 % (La Cabriette gedeost, kan købes i Irma, COOP, Føtex, Superbest)
- 8 skiver lufttørret skinke (1 pakke)
- 4 pølser (max 9%, f.eks. Hanegal eller Levevis)
- frisk basilikum til pynt
- 1-2 tomater til pynt
- olivenolie
- friskkværnet peber
- Hjemmelavet sukkerfri ketchup:
- 1 løg, 1 rød peberfrugt,
- 12 g olivenolie (ca. 1 spsk),
- 1 tsk karry, 250 g tomater,
- 200 g broccoli, 100 g æble,
- 140 g tomatpure,
- ½ tsk stødt spidskommen,
- ½ tsk muskatnød, ½ tsk paprika
- 2 spsk balsamicoeddike, saften fra 1 citron,
- ½ dl vand 1 tsk revet citronskal (øko)
- 5 drb flydende sødemiddel, 1/2 tsk salt.
Sådan laver du pølser og ketchup
- Smør skinkestykkerne med gedeost. Rul skinken om pølserne. Del pølserne i tre så du får 12 stykker i alt.
- Grill dem ca 3-4 min på hver side, enten på en grill eller på en grillpande. Sæt evt. en tandstik i hvert pølsestykke.
- Servér på en fad pyntet med friske basilikum blade, tomater hakket i tern, olivenolie og frisk kværnet peber.
- Prøv også grillkylling med slaviefyld og syrlig squashsalat