Postej med ristede champignon og sprød skinke
Spis lidt postej med sprød skinke og champignon ovenpå en kvart skive rugbrød. Skinken er god at bruge i stedet for bacon. Den er rig på protein, den bliver sprød som skinke, men indeholder færre kalorier en bacon.
24
Ingredienser
- 300 g lever (f.eks. kalv el. kylling)
- 1/4 løg
- 100 g æble (1 lille)
- 150 g hakket kalv og svin eller kylling
- 20 g rugmel
- 1 æg
- 1 dl. mælk
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk salt
- lidt peber
- 2 foliebakker (20 cm lange)
- 500 g champignon
- 20 g flydende oliemagarine
- 150 g lufttørret skinke
- lidt salt og peber
Sådan laver du postej
- Skær lever i tern og kom det i en røreskål. Riv løg og æble på den grove side af et rivejern. Kom det i skålen sammen med resterende ingredienser.
- Blend det hele med en stavblender. Du kan vælge at blende den groft eller helt jævn. Postejfarsen bliver flydende som en kage i konsistens.
- Fordel postejen i de to forme eller i 24 muffinsforme. Stil formene nederst i ovnen og bag dem ved 180 grader i 35 min.
- Rens champignonerne og del dem. Rist dem på en pande i fedtstof. Læg dem på en tallerken. Rist den lufttørret skinke på en tør pande ca. 1-2 min på hver side.
- Servér postejen lun pyntet med champignoner og sprød skinke.