Pulled pork i bolle med coleslaw

Pulled pork i bolle med coleslaw

Pulled pork er svinekød, der er langtidstilberedt og derfor meget mørt og let kan plukkes eller trækkes i trævler. Det kan købes færdiglavet, så det blot skal varmes i ovnen.

Ingredienser

  • 120 g pulled pork
  • 3 tsk abrikosmarmelade
  • 1 spsk mørk balsamico
  • 2 tsk ketchup
  • 2 tsk Tabasco
  • ½ tsk chiliflager
  • 1 tsk røget salt
  • peber
  • 60 g blød grovbolle
  • 25 g sukkerfri syltede agurker
  • COLESLAW:
  • 150 g blandede grøntsager
  • 50 g yoghurt, 7 %
  • 1 tsk sennep
  • eddike
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Trævl kødet med to gafler. Rør en dressing af marmelade, balsamico, ketchup, Tabasco, chili, salt og friskkværnet peber. Vend kød med dressing. Flæk bollen, og lun den eventuelt. Til coleslaw gøres grøntsagerne i stand, som de nu kræver. Riv dem derpå groft, eller striml dem fint. Rør yoghurt med sennep, og smag til med eddike, salt og peber, og vend grøntsagerne i. Fyld bollen med kød, syltede agurker og coleslaw.
  2. Kalorier 518 kcal
  3. Protein 45 g ~ 35 %
  4. Kulhydrat 65 g ~ 46 %
  5. Fedt 11 g ~ 19 %
  6. Kostfibre 15 g