Cookies

Raw cookies med chokolade

Cookies med kikærter … Kan man det? Svaret er JA, og så er de oven i købet supernemme at lave.

Raw cookies med chokolade

Tid: ca. 15 min. plus hviletid

(10 stk.)

100 g kikærter fra dåse

60 g peanutbutter (uden tilsat sukker)

25 g ahornsirup (eller honning)

¼ tsk. vaniljepulver

¼ tsk. havsalt

25 g chokolade 50 %, hakket

5 paranødder, hakkede

1. Skyl kikærterne, og afdryp. Kom kikærter, peanutbutter, ahornsirup, vaniljepulver og salt i en minihakker, og kør, til konsistensen er helt glat uden klumper, og det begynder at samle sig.

2. Lad massen hvile et øjeblik, og tilsæt chokolade og paranødder.

3. Rul dejen sammen til en tyk pølse i husholdningsfilm, og læg den på køl et par timer, til massen er blevet mere fast.

4. Skær massen ud i 10 skiver. Lav eventuelt et lille aftryk med en gaffel,  og server, som de er. Opbevar kagerne på køl. Holdbarhed et par dage.

TIP

Kagerne kan også bages i ovnen på 150 grader i ca. 25 min.

► SE OGSÅ: Bag de fineste 'teapot cookies'

► SE OGSÅ: Citron cookies med puddersne

► SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter på cookies