rejecocktail

Rejecocktail 2.0

“Rejecocktail. Alene navnet skaber mindelser om 70'erne. Brunt porcelæn, dårligt hår og Abba i højttalerne. Men egentlig synes jeg, det er unfair. En rejecocktail er jo en genial kombination af blødt (rejer), sprødt (frisk salat og agurk), syrligt (tomater) og krydret (dressingen). Men jo, den er blevet serveret til ukendelighed.”

Ingredienser

  • 200 g rejer, optøede
  • 1 hoved miniromainesalat, skåret i tynde strimler 
  • 1 avocado, skåret i små tern
  • 15 grønne asparges, delt i hoveder og resten af stænglen i stykker på 1 centimeter
  • 1 stor håndfuld mandler, grofthakkede og ristede
  • 1 lille håndfuld dild, finthakket
  • Olivenolie
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber 

Rejecocktail version 2.0 til 2 (eller 4, hvis du serverer den som forret):

  1. Bland avocadostykkerne med olivenolie, salt og peber og lad det trække, mens du ordner resten af ingredienserne.
  2. Bland det hele sammen, anret i en smuk skål (som denne fra Elements til 429 kr.) og server med lunet flute.