Rejecocktail med avocado og stenbiderrogn
Den klassiske rejecocktail får et forårspift med avocado og frisk stenbiderrogn.
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 rød hjertesalat (eller grøn)
- 1 avocado (moden)
- 2 tsk. citronsaft
- 150 g rejer (pillede)
- 100-150 g stenbiderrogn (renset)
- frisk dild
- Dressing:
- 3 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. cremefraiche (18% eller syrnet fløde 9%)
- 1-2 spsk. ketchup
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. citronsaft (eller vineddike)
- ½ tsk. worcestershiresauce
- 2-3 dråber tabasco
- salt og peber
- Tilbehør:
- flutes (eller ristet brød)
Sådan laver du den
- Del salaten i kvarte på langs, skyl dem, og tør dem. Halvér og udsten avocadoen. Træk skallerne af, og skær frugtkødet i tynde skiver. Vend dem med citronsaft.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til, så den er tilpas krydret efter din smag.
- Anret salat, avocado og rejer i 2 glas eller skåle. Dryp med dressing, og top med rogn. Pynt med dild, og servér med flutes og resten af dressingen i en skål.