Rejecocktail opskrift

Nem forret: Rejecocktail - med mango og cocktailsauce

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker, som aldrig slår fejl. Få her opskriften, hvor rejerne blandes med frisk mango og en hjemmelavet cocktailsauce. Perfekt som forret til store fester.

Forret til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

Rejer:

  • 300 g rejer
  • 2 tomater
  • 1 avocado
  • ½ mango
  • 2 forårsløg
  • 2 håndfulde snittet salat
  • Dild og paprika til pynt

Cocktailsauce:

  • 1½ dl mayonnaise
  • 2 spsk. cremefraiche 18%
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 tsk. paprika
  • ¼ citron
  • Engelsk sauce efter smag
  • Tabasco efter smag
  • Salt og peber

Sådan laver du rejecocktail med mango

  1. Cocktailsauce: Bland mayonnaise, cremefraiche, ketchup og paprika. Smag cocktailsaucen til med citronsaft, engelsk sauce, tabasco, salt og peber.
  2. Rejer: Hæld væden fra rejerne, og lad dem dryppe af. Skær tomater, avocado og mango i tern, og snit forårsløgene fint.
  3. Anretning - byg op i lag: Anret salaten i glas, kom en smule cocktailsauce på, og top med tomat, avocado, mango, forårsløg og rejer. Kom atter lidt dressing på, og pynt med dild og paprika. Nyd med godt brød til.