Rejesalat
Lækker rejesalat med agurk og mango - rejesalaten har en let dressing af mayonnaise, lidt dijonsennep og citronsaft og passer perfekt på frokostbordet - både til jul, pinse og påske...
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4-6 personer)
- 300 g frosne rejer
- 1 agurk
- 1 mangofrugt
- salatblade
- 1 bdt purløg
- Dressing:
- 75 g mayonnaise
- 2 tsk dijonsennep
- 2-3 spsk citronsaft
- 1 spsk sukker
- 1 spsk fintrevet peberrod
- salt og peber
- Pynt: Salatblade og purløg
- Lad rejerne tø op efter pakkens anvisning.
- Vask agurken og skræl den i striber.
- Halvér den på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver.
- Skær mangoen igennem på langs på hver side af den flade sten.
- Skær hver halvdel i 3 både, skær skrællen af dem og skær dem i mindre stykker.
- Pisk dressingen sammen og vend rejer, agurk og mango i.
- Anret i en skål foret med skyllede salatblade og pynt med fintklippet purløg.