Rød rodfrugtesuppe med chorizo & feta
Lækker suppe med krydret chorizo på toppen - mums!
1
Ingredienser
- 150 g rødbede
- 100 g gulerod
- 50 g pastinak
- 25 g løg
- 2½ dl vand
- 1 tsk bouillonpulver
- ½-1 fed hvidløg
- 1 spsk æblecidereddike
- salt
- peber
- 50 g mager chorizo
- 50 g kyllingebryst
- 100 g skyr
- 50 g salattern
- 3+ nigellafrø
Sådan gør du:
- Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove tern. Pil og hak løg groft.
- Kom alt i en gryde, tilsæt vand og bouillonpulver, og kog grøntsagerne møre. Blend alt inklusive kogevandet til en ensartet suppe.
- Tilsæt knust hvidløg, og smag til med æblecidereddike, salt og peber.
- Skær chorizo og kyllingebryst i skiver, og rist på en tør pande.
- Servér suppen med chorizo, skyr og smuldret fetaost. Pynt med nigellafrø. Denne suppe er tyk. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.