Sådan bruger du dine brødrester: 5 opskrifter fra Lagkagehuset
Der er bestemt ingen grund til at smide dine gamle brødrester ud - se med her, når Thomas Steinmann fra Lagkagehuset giver dig 5 gode bud på, hvad du kan bruge gammelt brød til.
Der er næppe noget så skønt som friskbagt brød. Men de fleste af os oplever, at resten af brødet ligger og bliver tørt og enten ender hos ænderne eller i skraldespanden. I samarbejde med Lagkagehuset får du her 5 gode bud på, hvordan gammelt brød helt enkelt kan genopstå i alverdens skønne og søde sammenhænge.
Du kan sagtens bruge dine brødrester til andet end rasp – se bare her:
Brug dine brødrester til:
Rugbrødslagkage: En genial måde at få brugt dit daggamle rugbrød. Se opskriften her:
Mindre madspild: Rugbrødslagkage
Rugbrødsgranola med kokosflager, græskarkerner og citrontimian: Brug det rugbrød, der er blevet lidt for tørt, til at lave denne skønne granola. Se opskriften her:
Mindre madspild: Rugbrødsgranola med kokosflager, græskarkerner og citrontimian
Arme riddere med vaniljeis og friske bær: Noget af det lækreste, der kan komme ud af overskudsbrød. Se opskriften her:
Mindre madspild: Arme riddere med vaniljeis og friske bær
Bread pudding med ribs, marmelade og flødeskum: På ganske kort tid bliver tørt brød til en vidunderlig dessert. Se opskriften her:
Mindre madspild: Bread pudding med ribs, marmelade og flødeskum
Øllebrød med flødeskum og friske bær: Den klassiske version med flødeskum og masser af bær. Se opskriften her:
Mindre madspild: Øllebrød med flødeskum og friske bær