Salat med andelår, æble og savojkål

Salat med confiterede andelår, æble og savojkål

Servér brød til salaten, så har du et let aftensmåltid mellem jul og nytår.

4

Ingredienser

  • 2-3 confiterede eller stegte andelår
  • timian, et par kviste
  • 2 håndfulde savojkål skåret i strimler
  • 1 spsk andefedt eller olivenolie
  • ½ spsk citronsaft
  • salt og peber
  • ½ rødløg snittet i tynde skiver
  • 2 æbler skåret i tern
  • ¼ bakke rucola

Sådan laver du salat med andelår:

  1. Pluk kødet af lårene i små stykker, og fjern fedtet. Opvarm en pande med lidt andefedt eller olivenolie, og tilsæt det plukkede andelår, timian og savojkål. Lad det stege ved jævn varme 3-4 min. Krydr andekødet, og kål med citronsaft, salt og peber.
  2. Kom det i en skål, og vend det sammen med rødløg, æbler og rucola. Krydr evt. salaten med ekstra citronsaft, salt og peber.
  3. Anret salaten, og servér med brød.