Salat med confiterede andelår, æble og savojkål
Servér brød til salaten, så har du et let aftensmåltid mellem jul og nytår.
4
Ingredienser
- 2-3 confiterede eller stegte andelår
- timian, et par kviste
- 2 håndfulde savojkål skåret i strimler
- 1 spsk andefedt eller olivenolie
- ½ spsk citronsaft
- salt og peber
- ½ rødløg snittet i tynde skiver
- 2 æbler skåret i tern
- ¼ bakke rucola
Sådan laver du salat med andelår:
- Pluk kødet af lårene i små stykker, og fjern fedtet. Opvarm en pande med lidt andefedt eller olivenolie, og tilsæt det plukkede andelår, timian og savojkål. Lad det stege ved jævn varme 3-4 min. Krydr andekødet, og kål med citronsaft, salt og peber.
- Kom det i en skål, og vend det sammen med rødløg, æbler og rucola. Krydr evt. salaten med ekstra citronsaft, salt og peber.
- Anret salaten, og servér med brød.