Opskrift på græskarsalat med kylling

Salat med græskar, tomat og kylling

En lækker mættende salat med masse af grønsager og gode proteiner fra kyllingen.

4

Ingredienser

  • ½ hokkaido græskar
  • ½ broccoli
  • 1 bakke sherrytomater
  • ½ bundt forårsløg
  • ½ stk rødløg
  • 2 stk kyllingebryster
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvid balsamico
  • 2 spsk sukker
  • 20 mandler med skal
  • salt og peber

Sådan laver du salaten

  1. Skræl først græskaret og skær det derefter i grove tern. Kom ternene på en varm pande med olivenolie, og steg græskarternene møre. Del broccoli i små buketter. Når græskarternene er næsten møre, kommes broccolien på samme pande og sauteres i 2 min. Kom den lune græskar og broccoli op i en salatskål. Del tomaterne.Snit forårsløg og rødløg fint.
  2. Vend cherrytomater, forårsløg og rødløg i salaten. Skær kyllingen i strimler, og steg den på samme pande, som grøntsagerne har været på. Kom kyllingestrimlerne i salaten. Lav en dressing af hvid balsamico, 2 spsk olivenolie og sukker. Vend dressingen med salaten, hak mandler groft og vend dem i salaten til sidst. Krydder med salt og peber og evt. grofthakket persille.