Sandwich med laks, agurk og wasabicreme
En klassiker, der ingen tid tager at lave. Medbring den på skovturen, udflugten eller prøv den i forbindelse med afternoon tea.
4
Ingredienser
- 2 spsk mayonnaise
- ½ dl cremefraiche 38%
- 1-2 tsk wasabi (efter smag og behag)
- lidt salt
- ½ agurk
- 8 skiver toastbrød
- 1 stor håndfuld salat til sandwich, f.eks. en blandet grøn salat eller romainesalat
- 8 skiver røget laks
- lidt plukket dild eller finthakket purløg.
Sådan laver du sandwiches med laks og wasabicreme
- Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, wasabi og lidt salt.
- Skær agurkerne i skiver.
- Smør wasabi-cremen på brødet og kom salat, agurk og to skiver laks på hver af de 4 brødskiver.
- Kom lidt plukket dild eller finthakket purløg over.
- Læg brød på toppen og skær sandwichene igennem på skrå.
- Pak dem i papir og medbring dem på tur.
- Prøv også gulerodssalat med æble og ukrudt