Frittata med grønt og chorizo-topping med peberfrugt

Nem aftensmad: Frittata med grønt og chorizo-topping med peberfrugt

Frittata er en italiensk æggekage, som er super nem at lave. Lige som med en almindelig æggekage kan du variere fyldet i en frittata i det uendelige - her får du opskriften på en frittata med masser af grønt og krydret chorizopølse:

Frittata til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn squash
  • 1 bundt forårsløg
  • olivenolie til stegning
  • ½-1 tsk karry eller garam masala
  • 6 æg
  • ½ dl mælk
  • 200 g chorizopølse
  • 2-3 spsk hakket purløg og evt.
  • lidt frisk kørvel
  • Tilbehør: brød, f.eks. rugbrød

Sådan laver du frittata med grønt og charizo-topping med peberfrugt

  1. 1. Skræl rødløg og hvidløg, og snit dem i skiver. Halvér peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i små tern. Skær også squash i tern og forårsløg i skiver på skrå. Gem peberfrugt og forårsløg til drys oven på retten.
  2. 2. Steg rødløget mør på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt squash og hvidløg, og steg fortsat et par min. Krydr med karry eller lidt garam masala, salt og peber.
  3. 3. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber, og hæld det oven på grøntsagerne. Læg et låg på panden, og lad den bage ved svag varme, til æggemassen har sat sig og er gennembagt 10-15 min (du kan også sætte panden i ovnen, hvis din stegepande har et stålhåndtag).
  4. 4. Skær chorizoen i skiver, og steg dem et par minutter på en pande. Tilsæt peberfrugt og forårsløg, og steg det mørt 3-4 minutter. Krydr med salt og peber og lidt hakket purløg og evt. lidt kørvel.