Skyr med brombær, hytteost og mandler

Skyr med brombær, hytteost og mandler

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    150 Kcal

2

Ingredienser

  • 100 g brombær
  • 5-8 dråber flydende sødemiddel (evt. Perfect Sød)
  • 100 g skyr
  • 100 g hytteost eller 2 dl a38
  • 18 g mandler

Sådan laver du skyr med brombær

  1. Kom brombærrene i en gryde med 1 spsk vand, og kom låg på. Lad brombærrene koge under låg i ca. 4 minutter. Hæld dem derefter op i en skål, og lad dem køle lidt af. Sød med flydende sødemiddel. Bland derefter skyr og hytteost i en anden skål og fordel det i to skåle og hæld derefter den afkølede bærkompot over. Hak mandlerne, og drys dem ovenpå. (Du kan eventuelt riste dem inden, da det giver mandlerne mere smag.)
  2. Tip:
  3. Hytteost er mere proteinrigt end A-38, men hvis du har fordøjelsesproblemer, er det godt at spise lidt A-38 sammen med skyr i stedet for hytteost.