Skyr med brombær, hytteost og mandler
Næringsindhold
- Energi pr. person:150 Kcal
2
Ingredienser
- 100 g brombær
- 5-8 dråber flydende sødemiddel (evt. Perfect Sød)
- 100 g skyr
- 100 g hytteost eller 2 dl a38
- 18 g mandler
Sådan laver du skyr med brombær
- Kom brombærrene i en gryde med 1 spsk vand, og kom låg på. Lad brombærrene koge under låg i ca. 4 minutter. Hæld dem derefter op i en skål, og lad dem køle lidt af. Sød med flydende sødemiddel. Bland derefter skyr og hytteost i en anden skål og fordel det i to skåle og hæld derefter den afkølede bærkompot over. Hak mandlerne, og drys dem ovenpå. (Du kan eventuelt riste dem inden, da det giver mandlerne mere smag.)
- Tip:
- Hytteost er mere proteinrigt end A-38, men hvis du har fordøjelsesproblemer, er det godt at spise lidt A-38 sammen med skyr i stedet for hytteost.