Bløde cookies med chokolade

Soft chokocookies

Lækre cookies med den helt rigtige bløde kerne og sprød kant. Denne portion giver ca. 30 cookies med chokoladestykker og saltede peanuts. Få opskriften på cookies her:

Ca. 30 cookies

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 225 g blødt smør
  • 300 g sukker
  • 100 g mørk farin
  • 2 æg
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
  • 300 g hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. natron
  • 75 g grofthakkede, ristede,
  • saltede peanuts
  • 150 g mørk chokolade, hakket i ca. ½ x ½ cm’s stk.

Sådan bager du cookies

  1. 1. Pisk smør, sukker og farin sammen i 3-4 min. Pisk æg og vaniljeekstrakt i. Bland hvedemel med salt, natron, peanuts og hakket chokolade, og rør det i sukkerblandingen.
  2. 2. Brug ca. 1½ spsk. dej pr. kage, og form kagerne til toppe på bageplader med
  3. bagepapir. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
  4. 3. Bag kagerne i ca. 15 min. på midterste ovnribbe ved 175 gr. (1 plade ad gangen).
  5. 4. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

PRØV OGSÅ:Hindbærcupcakes