Sommerbær i passionsfrugtcreme
Delikat sommerdessert, som er perfekt at lave som afslutning på en grillaften.
6
Ingredienser
- 500 g fromage frais
- 3 spsk afdryppet yoghurt neutral
- 40 g flormelis
- 5-6 passionsfrugter
- 4 små bananer (kan evt. udelades)
- 450 g af sæsonens små bær
- 2 tsk klar honning.
Sådan laver du sommerbær i passionsfrugtcreme
- Kom fromage frais og yoghurt i en skål. Sigt flormelisen ned i skålen, og blanddet hele godt sammen.
- Halvér passionsfrugterne, skrab kødet ned i skålen, og rør det godt sammen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver, som straks blandes i cremen i skålen.
- Bland nu halvdelen af bærrene i cremen, og brug de resterende bær til at pynte oven på cremen. Brug gerne lidt syrlige bær, som en god kontrast til bananernes sødme.
- Dryp med honning ved servering.
- Prøv også jordbær i patentglas med små kys