Opskrift på sommerbær i passionsfrugtcreme

Sommerbær i passionsfrugtcreme

Delikat sommerdessert, som er perfekt at lave som afslutning på en grillaften.

6

Ingredienser

  • 500 g fromage frais
  • 3 spsk afdryppet yoghurt neutral
  • 40 g flormelis
  • 5-6 passionsfrugter
  • 4 små bananer (kan evt. udelades)
  • 450 g af sæsonens små bær
  • 2 tsk klar honning.

Sådan laver du sommerbær i passionsfrugtcreme

  1. Kom fromage frais og yoghurt i en skål. Sigt flormelisen ned i skålen, og blanddet hele godt sammen. 
  2. Halvér passionsfrugterne, skrab kødet ned i skålen, og rør det godt sammen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver, som straks blandes i cremen i skålen.
  3. Bland nu halvdelen af bærrene i cremen, og brug de resterende bær til at pynte oven på cremen. Brug gerne lidt syrlige bær, som en god kontrast til bananernes sødme.
  4. Dryp med honning ved servering.
  5. Prøv også jordbær i patentglas med små kys