Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr
Super blid og frisk dip. Den er skøn til at dyppe grøntsager i eller til at bruge i stedet for mayonnaise i en sandwich.
2-4
Ingredienser
- 2 fed hvidløg i tynde skiver
- olivenolie
- 200 g babyspinat
- salt
- 100 g mørkogte kikærter
- 150 g ricotta
- 100 g skyr
- 3-4 spsk citronsaft
- salt
Sådan laver du spinat-dip
- Sauter løget i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på, og lad den falde sammen. Krydr med salt, kom spinaten i en si, og lad den dryppe af. Blend kikærterne med spinat, ricotta og skyr. Blend spinat i til sidst, og smag til med citron og salt. Servér dippen til sprøde grøntsagsstænger, eller brug den som smørrepålæg for eksempel på ristet rugbrød.
- TIP
- Kikærter fra dåse kan også bruges.