Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr

Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr

Super blid og frisk dip. Den er skøn til at dyppe grøntsager i eller til at bruge i stedet for mayonnaise i en sandwich.

2-4

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg i tynde skiver
  • olivenolie
  • 200 g babyspinat
  • salt
  • 100 g mørkogte kikærter
  • 150 g ricotta
  • 100 g skyr
  • 3-4 spsk citronsaft
  • salt

Sådan laver du spinat-dip

  1. Sauter løget i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på, og lad den falde sammen. Krydr med salt, kom spinaten i en si, og lad den dryppe af. Blend kikærterne med spinat, ricotta og skyr. Blend spinat i til sidst, og smag til med citron og salt. Servér dippen til sprøde grøntsagsstænger, eller brug den som smørrepålæg for eksempel på ristet rugbrød.
  2. TIP
  3. Kikærter fra dåse kan også bruges.