Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter

Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter

Omeletten kan også spises som del af en brunch eller morgenmad.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    324 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    6 %

Omelet med spinat til 1

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 æggehvider
  • 50 g skyr
  • 50 g frossen spinat
  • salt og peber
  • 5 g fedtstof
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g champignon
  • persille
  • 100 g hokkaidogræskar
  • 10 g parmesan, max 45+

Sådan laver du omeletten

  1. 1. Pisk æg og æggehvider sammen med skyr og optøet spinat. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen ud på en non-stick-pande, som er penslet med et enkelt strøg af fedtstof. ’Steg’ æggemassen i nogle minutter, til omeletten har sat sig. Hold den varm.
  2. 2. Pil og skær hvidløget i tynde skiver og tørsteg let. Rens champignon og persille, og tilsæt begge dele – gem lidt persille til pynt. Krydr med salt og peber.
  3. 3. Skær hokkaidoen ud til fritter, og steg dem i resten af fedtstoffet på alle sider, til de er gyldne, men stadig har bid.
  4. 4. Anret omeletten med champignonfyld, revet parmesan og resten af persillen over. Servér hokkaidofritterne ved siden af.
  5. Kcal 324
  6. Protein 33 g ~ 41 %
  7. Kulhydrat 6 g ~ 10 %
  8. Fedt 18 g ~ 49 %
  9. Kostfibre 9 g

Tip

Brug eventuelt basilikum i stedet for spinat, og lav fritter af selleri eller kålrabi i stedet for hokkaidogræskar.

PRØV OGSÅ: Proteinbrød

Få mere inspiration til sund og nem aftensmad her