Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter
Omeletten kan også spises som del af en brunch eller morgenmad.
Næringsindhold
- Energi pr. person:324 Kcal
- Fedt:18 %
- Protein:33 %
- Kulhydrat:6 %
Omelet med spinat til 1
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 æg
- 2 æggehvider
- 50 g skyr
- 50 g frossen spinat
- salt og peber
- 5 g fedtstof
- 1 fed hvidløg
- 100 g champignon
- persille
- 100 g hokkaidogræskar
- 10 g parmesan, max 45+
Sådan laver du omeletten
- 1. Pisk æg og æggehvider sammen med skyr og optøet spinat. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen ud på en non-stick-pande, som er penslet med et enkelt strøg af fedtstof. ’Steg’ æggemassen i nogle minutter, til omeletten har sat sig. Hold den varm.
- 2. Pil og skær hvidløget i tynde skiver og tørsteg let. Rens champignon og persille, og tilsæt begge dele – gem lidt persille til pynt. Krydr med salt og peber.
- 3. Skær hokkaidoen ud til fritter, og steg dem i resten af fedtstoffet på alle sider, til de er gyldne, men stadig har bid.
- 4. Anret omeletten med champignonfyld, revet parmesan og resten af persillen over. Servér hokkaidofritterne ved siden af.
- Kcal 324
- Protein 33 g ~ 41 %
- Kulhydrat 6 g ~ 10 %
- Fedt 18 g ~ 49 %
- Kostfibre 9 g
SE OGSÅ:Omelet med hot tamarinddressing
PRØV OGSÅ:Kyllingespyd og blomkålstabouleh
PRØV OGSÅ: Proteinbrød
Få mere inspiration til sund og nem aftensmad her