Opskrift på sprød brøndkarse med bagte auberginer, granatæble, quinoa og gedefeta

Sprød brøndkarse med bagte auberginer, granatæble, quinoa og gedefeta

4

Ingredienser

  •  ½ aubergine
  • 5 spsk olivenolie
  • havsalt
  • 100 g quinoa kogt og afkølet
  • 2 bundter brøndkarse, grofthakket
  • 50 g gedefeta, grofthakket
  • saft af ½ citron
  • 2 spsk balsamico
  • 1 granatæble, alle kernerne frigivet.

Sådan gør du

  1. Skær auberginen i skiver og bag dem på en bageplade med lidt olivenolie og havsalt over i ca. 30 min. Kog quinoa’en efter posens anvisning og lad den køle af. Bland den med brøndkarse, gedefeta, aubergine og citron/balsamico-dressing. Kom til sidst granatæble på og pynt med brøndkarse.