Opskrift på kål med chorizo og paprikamandler

Stærk kål med chorizo og paprika-mandler

4

Ingredienser

  • Paprikamandler:
  • 2 håndfulde mandler
  • 1 spsk god paprika
  • havsalt
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 god chorizopølse, gerne lidt stærk, i skiver
  • 2 fed hvidløg
  • 3 blade grønkål, skyllet og finthakket
  • 4 blade savojkål, skyllet og finthakket
  • 2 håndfulde hvidkål, finthakket.

Sådan gør du

  1. Varm ovnen op til 200 grader. Læg mandlerne på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i 3-4 min, eller indtil de begynder at dufte. Tag dem ud, og bland olivenolie, paprika og salt ud over mandlerne. Sørg for at alle er dækkede. Sæt dem i ovnen igen i 3-4 min. Tag dem ud og køl af. Du kan evt. lave en større portion og gemme i et glas. Så har du til en anden gang.
  2. Smør varmes på en pande, og pølse og hvidløg tilsættes. Sautér lidt, og kom derefter al kålen på panden. Fortsæt i 5-8 min, og kom så paprikamandlerne på, lige inden du serverer. Server som en selvstændig ret.