Stegt andebryst med romainesalat
4
Ingredienser
- Stegt andebryst
- 2 andebryster
- salt
- peber
- olie.
- Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær
- 1-2 romainesalathoveder alt efter størrelse
- en halv pose tørrede tranebær
- en halv pose ristede pinjekerner, ristede.
- Dressing
- 4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
- 2 spsk. balsamisk æbleeddike
- ½ - 1 tsk. ahornsirup.
Sådan gør du
- Stegt andebryst
- Snit andebrysterne dybt i skindet, gnubber med salt og peber og steger på panden i ca. 16-18 minutter alt efter størrelse.
- Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær.
- Skyl og skær salaten ud i passende størrelse. Drys med tranebær og pinjekerner og Ingredienserne til dressingen piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over salaten lige inden serveringen.