Opskrift på stegt andebryst med romainesalat

Stegt andebryst med romainesalat

4

Ingredienser

  • Stegt andebryst
  • 2 andebryster
  • salt
  • peber
  • olie.
  • Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær
  • 1-2 romainesalathoveder alt efter størrelse
  • en halv pose tørrede tranebær
  • en halv pose ristede pinjekerner, ristede. 
  • Dressing
  • 4 spsk. koldpresset jomfruolivenolie
  • 2 spsk. balsamisk æbleeddike
  • ½ - 1 tsk. ahornsirup.

Sådan gør du

  1. Stegt andebryst
  2. Snit andebrysterne dybt i skindet, gnubber med salt og peber og steger på panden i ca. 16-18 minutter alt efter størrelse.
  3. Romainesalat med ristede pinjekerner og tørrede tranebær.
  4. Skyl og skær salaten ud i passende størrelse. Drys med tranebær og pinjekerner og Ingredienserne til dressingen piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over salaten lige inden serveringen.